Híres focisták, akik szeretnek kaszinókban játszani

Mindenki tudja, hogy a menő futballistáknak általában két dolog van bőségben: pénz és idő. Szóval mi lenne jobb módja mindkettő elköltésére, mint a kaszinók látogatása? Ez egy szórakoztató tevékenység, gyakran fantasztikus társasági alkalom, és a győzelem a sporthoz hasonló csúcsokat hozhat. Ezért az évek során rengeteg játékos látogatta ezeket a platformokat, és az alábbiakban felsorolunk néhányat közülük.

Jack Grealish

Jack Grealish gyorsan labdarúgóvá vált, aki arról híres, hogy celeb életet él. Nemrég pedig észrevették Las Vegas néhány legjobb kaszinójában játszani egy előszezoni szünetben a barátaival. Természetesen az olyanok számára, mint Grealish, minden a társasági alkalomról szól az utazó társaságában. Mégis, ha figyelembe vesszük, hogy a kamerák mindenhová követik őt, az online nyerőgépek viszonylagos egyszerűsége vonzóbbnak bizonyul a Man City sztárja számára.

Wayne Rooney

Jack Grealish sok szempontból hasonló utat jár be, mint Wayne Rooney fiatal korában. Rooney, aki nemrég hagyta el a Derby Countyt menedzsereként, nemcsak arról volt híres, hogy a Manchester Unitednél eltöltött ideje alatt kaszinókat látogatott meg Manchesterben és környékén. De amikor az MLS-hez költözött, az Egyesült Államok játékhelyszínein is észrevették. Akár hiszi, akár nem, Rooney kaszinóhoz fűződő kapcsolatai nem érnek véget, hiszen a 32 Red támogatta, miközben a Derby County csapatában játszott, és a cég részt vett a béreinek finanszírozásában.

Cristiano Ronaldo

Bár nem világos, hogy Cristiano Ronaldo, minden idők egyik legnagyobb futballistája mikor kezdett bele a szerencsejátékba, valószínűleg ez a Manchester Unitednél töltött első szereplése során történt.

Ronaldo arról híres, hogy rendkívül versenyképes, és nagyon nem szeret veszíteni. Így nem meglepő, hogy ő maga tanult meg pókerezni, és hamar nagyon jó lett benne. Úgy tűnik, bármit, amire a portugál ikon rákoncentrál azt sikerrel elsajátítja, ami rossz hír lehet mindenkinek, aki le ül vele a pókerasztalhoz.

Mario Balotelli

Mario Balotelli arról volt ismert, hogy a Manchester Cityhez szerződve kissé elszállt a földtől, de különcsége manchesteri tartózkodása alatt új magasságokba emelkedett. És a kaszinók is részesei lettek az életének. A hírek szerint Balotelli  gyakran járt a Kaszinó 235-ben a városban, amely ismert volt a híres vendégköréről.

Balotelli állítólag 25 000 angol font feletti nyeremény esetén 1000 font borravalót adott egy pincérnek, és amikor elment a kaszinóból egy köteg készpénzt adott egy hajléktalannak.

Sokkal több futballista van, akik szeretnek a kaszinókban játszani, de a fent említett focisták valamilyen okból híresek lettek ebből a szempontból is. Balotelli esetében pedig remekül kamatoztatta nyereményét azzal, hogy a nála kevésbé szerencséseket jutalmazta a pénzdíjából.